Over ons

Laurent Arets, CFA heeft het kantoor op Curaçao eind 2020 overgenomen. Sinds de oprichting in 2013 is hij als vermogensbeheerder/directeur werkzaam voor dit kantoor. Daarvoor werkte hij jarenlang voor diverse private banken in Nederland, Zwitserland en op Curaçao. Ook heeft hij enkele jaren voor één van ‘s-werelds grootste pensioenfondsen gewerkt. Hij heeft inmiddels meer dan 20 jaar aan vermogensbeheer ervaring voor zowel particulieren als instituten en is ingeschreven in de registers van het CFA Institute.

Omwille van de continuïteit, het kunnen verzekeren van een vier-ogen principe waar nodig en het uitvoeren van bepaalde (interne) controles wordt hij bijgestaan door een team van professionals met zeer ruime trust en family office ervaring en een juridische achtergrond. Daarnaast wordt waar nodig externe kennis en expertise ingehuurd (o.a. op financieel-administratief vlak), waardoor focus op de wealth management dienstverlening gewaarborgd blijft.

De naam AreMar is een samenvoeging van de eerste letters van Laurent zijn achternaam, hetgeen het persoonlijke karakter van de dienstverlening benadrukt, en het Spaanse woord voor zee. De zee staat hierbij symbool voor de heldere zee die Curaçao omringt. Eenzelfde transparantie is ook één van de kernwaarden in onze dienstverlening. Daarnaast kennen economieën en financiële markten net zoals de zee golfbewegingen, waarbij wij onze klanten behulpzaam zijn om hierop zo goed mogelijk te navigeren.

Persoonlijke aandacht en toewijding voor onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Dit resulteert in langdurige en vertrouwde klantrelaties. Wij leveren hierbij op onafhankelijke wijze onze dienstverlening, waardoor het klantbelang is gelijkgeschakeld aan ons belang. Qua vermogensbeheer wordt er, afhankelijk van het klantprofiel, op ondernemende en goed doordachte wijze ingespeeld op kansen die de toekomst biedt, waarbij de risico’s beheerst worden. Dit om de vermogens van onze klanten ook in mindere tijden zo veel mogelijk te kunnen behouden. Ook bij onze monitoring werkzaamheden ligt een duidelijke focus op risicobeheersing. Bij dit alles streven wij volledige transparantie na, zowel qua portefeuille-samenstelling (vermogensbeheer) / portefeuille-analyse (monitoring) als zeker ook qua kosten.

 

AreMar Wealth Management N.V. is geregistreerd bij de KvK te Curaçao onder nummer 128689 en staat als vermogensbeheerder onder toezicht van de Centrale Bank van
Curaçao en Sint Maarten.
Geaffilieerd met
© Copyright AreMar Wealth Management 2021